Horoscop maine

Horoscop maine Berbec – 19.11.2018

Energia ta atinge cote maxime și vrei să te implici în niște activități fizice. Este cu siguranță un moment bun să începi a face un sport. De asemenea ești mai sensibil la problemele altora și tocmai de aceea te implici activ în rezolvarea lor. Vrei să aduci zâmbete pe fața altora și cu siguranță vei reuși, căci ești un izvor de optimism.

Horoscop maine Taur – 19.11.2018

Duci lipsa de timp liber şi când în sfârşit ai o oră doar pentru tine un prieten dornic de vorbă începe să-ţi povestească o întâmplare pe care ţi-a mai relatat-o de câteva ori. Invoci unele sarcini urgente pentru a scăpa de el și te ocupi de ceea ce înseamnă activitățile casnice.

Horoscop maine Gemeni – 19.11.2018

Vizitele te bucură de obicei, dar astăzi te panichezi atunci când auzi că vei avea nişte musafiri importanţi şi începi să cheltuieşti puţinii bani pe care îi mai ai. Nu ai vrea să faci o impresie greșită și deja te gândești de unde poți împrumuta pe viitor bani pentru a te descurca următoarea perioadă.

Horoscop maine Rac – 19.11.2018

Firea duplicitară a unui coleg de la muncă te pune pe gânduri și ai impresia că ți se pregătește ceva. Ești suspicios și nu vorbești mai mult decât trebuie tocmai pentru a nu te avea la mână. Pe plan familial așteaptă-te la discuții tensionate cu privire la bani și la gestionarea unor bunuri.

Horoscop maine Leu – 19.11.2018

Vrei să obții tot ce îți dorești repede și ușor ca și cum nu ai auzit zicala cu răbdarea treci marea. Faptul că te agiți nu este de bun augur, din contră îți ia și ultimul strop de energie și putere de concentrare. Persoana iubită este singura care îţi va atrage atenţia că te comporţi imatur.

Horoscop maine Fecioară – 19.11.2018

Aşteptările tale sunt destul de ridicate atunci când este vorba de o relaţie romantică, dar se poate dovedi că nu sunt conforme cu realitatea. Tu și partenerul sunteți persoane distincte deci este normal să nu aveți păreri și gusturi similare. Fii un pic mai maleabil și învață să faci mici compromisuri.

Horoscop maine Balanță – 19.11.2018

Nu te poți abține să nu critici persoanele de la muncă astăzi, pentru că observi cum fac lucruri nepotrivite în momente nepotrivite. Ceri de la cei din jur concentrare și cât mai multă deschidere spre colaborare. Din păcate nu pare să ai vreo influență, deci pregătește-te de multă muncă individuală

Horoscop maine Scorpion – 19.11.2018

Partea ta negativă îți pune foarte multe bețe în roate astăzi, așa că să nu te mire faptul că cel mai mare dușman al tău ești chiar tu. Cu siguranţă rezolvarea problemelor se va ivi mai repede decât crezi, deci nu ai motive să îţi strici ziua şi cu atât mai puțin pe a celor din familie.

Horoscop maine Săgetător – 19.11.2018

În ultima vreme nu ai fost foarte deschis în fața persoanei iubite și este normal să nu știe exact ce simți. Ba se poate spune că în relația ta domnește un soi de confuzie și lipsă de comunicare. Renunța la teama de ridicol, povestește tot ce ai pe inimă și vei vedea că găsești rapid înțelegerea de care ai nevoie.

Horoscop maine Capricorn – 19.11.2018

Ai un cuvânt important de spus atunci când este vorba despre o situație de la locul de muncă, semn că cei din jur îți prețuiesc opiniile. Ideile tale ingenioase îi impresionează pe superiori, dar stârnesc şi invidii în rândul unora interesaţi de promovare. Oricum ar fi savurează momentul de glorie profesională.

Horoscop maine Vărsător – 19.11.2018

În ultima vreme te-ai dovedit a fi o persoană destul de pretențioasă și conservatoare, dar astăzi este un moment bun să lași deoparte prejudecățile. Deasemenea încearcă să vezi partea bună a celor din jur și nu doar defectele pe care aceştia le au, căci nici tu nu ești perfect.

Horoscop maine Pești – 19.11.2018

Te decizi rapid că este momentul să faci ceva schimbări pe plan relațional și faci cu foarte mare ușurință între relațiile pe care le ai. Unele dintre ele s-au deteriorat, iar altele nu te-au mulțumit niciodată pe deplin. În urma procesului de reorganizare relațională constați că nu ai foarte mulți prieteni apropiați, dar cei pe care îi ai merită prețuiți.