Horoscop maine

Horoscop maine Berbec – 14.01.2019

Dezamăgirile pe care dragostea ți le oferă te fac să te îndepărtezi cât mai mult de ceea ce înseamnă relații și guști din plin singurătatea. Din păcate singurătatea nu aduce chiar cele mai plăcute gânduri, ba din contră îți oferă o perspectivă neagră asupra întregii existențe și ai mult de muncă să scapi de ea.

Horoscop maine Taur – 14.01.2019

Faptul că ești mai sociabil decât de obicei te ajută să afli niște detalii importante de la cei din jur. Mai târziu le poți folosi în favoarea ta dacă ești suficient de abil. Între timp ar fi bine să nu vorbești cu foarte multă lume despre ceea ce ai tu de gând să faci pentru că alții abia așteaptă să obțină ceea ce urmărești tu.

Horoscop maine Gemeni – 14.01.2019

Prietenii te pot influența în ceea ce privește achiziționarea unui obiect destul de scump, dar prea puțin util. Chibzuiește cu atenție bugetul și nu-i lăsa pe alții să comande în portofelul tău pentru că în cazul în care rămâi în pană nimeni nu va dispus să te împrumute.

Horoscop maine Rac – 14.01.2019

Ai trecut cu bine peste o perioadă grea și deloc productivă, iar veștile pe care le primești astăzi te fac să fii încrezător și optimist. Simți că poți realiza multe într-un timp scurt și nu mai pierzi vreme cu văicărelile. Surprizele plăcute se țin lanț seara când simți că norocul este de partea ta.

Horoscop maine Leu – 14.01.2019

Până acum nu ai avut curajul să abordezi o problemă mai delicată cu o persoană apropiată, dar astăzi este momentul potrivit pentru astfel de discuții. Știi exact ce cuvinte să folosești și cum să abordezi pe oricine. Folosește-ți flerul și la muncă pentru că ai nevoie de multă pricepere în comunicare.

Horoscop maine Fecioară – 14.01.2019

Ești acuzat pe nedrept de un comportament ce nu îți face cinste. Încerci să le explici celor din jur că nu ai nimic de-a face cu zvonurile, însă forța lor este mai mare decât ceea ce spui tu. Singura soluție este să îi lași pe toți să se liniștească de la sine și nu pune la suflet tot ce ți se spune.

Horoscop maine Balanță – 14.01.2019

Astăzi ești pus pe contraziceri încă de la prima oră a dimineții, doar că acest comportament îți cam termină energia. Este indicat să stai deoparte de zonele cu dispute și să te orientezi mai mult pe ceea ce înseamnă cooperare, căci ai de dus la bun sfârșit niște sarcini destul de grele.

Horoscop maine Scorpion – 14.01.2019

Cineva îți atacă muncă sau cel puțin nu are cuvinte de laudă pentru ceea ce faci cu foarte multă dăruire. În aceste condiții nu îți poți menține calmul, ci îți propui să le dovedești cârcotașilor că îți faci treaba extrem de bine. Oricum nu poți mulțumi pe toată lumea, deci mai bine îți vezi strict de drumul tău.

Horoscop maine Săgetător – 14.01.2019

Un contract extrem de avantajos îți apare în cale și ești gata să îl ratezi pentru că îți este teamă. Pare prea bun pentru a fi adevărat și uite așa secundele trec în defavoarea ta. Unele decizii trebuie luate rapid sub presiunea intuiției și nu trecute prea mult prin filtru gândirii.

Horoscop maine Capricorn – 14.01.2019

Vrei cu orice preț să îți faci viața mai palpitantă și începi prin a căuta noi metode de distracție. Prietenii ți se par extrem de plictisitori, iar viața de familie un adevărat chin. Ai nevoie de adrenalină și un strop de nebunie pentru a regăsi pofta de viață pierdută din cauza muncii excesive.

Horoscop maine Vărsător – 14.01.2019

Treci printr-un moment tensionat cu cei din jur și ajungi să te întrebi dacă mergi pe un drum potrivit, cine ești cu adevărat și ce vrei de fapt de la viață. Procesul devine din ce în ce mai întortocheat și întreaga analiză a vieții tale te ține departe de oportunitățile abia ivite.

Horoscop maine Pești – 14.01.2019

Ai căzut pradă unor aparențe care te-au îndepărtat de obiective și acum tare ai vrea să revii pe drumul de pe care ai plecat. În aceste condiții ascultă ce are de spus o persoană mai în vârstă din familia ta pentru că are mai multă experiență decât tine și în plus îți vrea binele.