Horoscop maine

Horoscop maine
4.4 (88.15%) 27 votes

Horoscop maine Berbec – 20.03.2019

Te lași atras în modul cu totul inutil într-o serie de conflicte care nici măcar nu te privesc în mod direct. Oricum, ai privi un lucru are cu siguranță două fețe, deci dacă cei din jur nu îți dau dreptate, asta nu înseamnă că sunt împotriva ta, ci doar că privesc problema din alt unghi.

Horoscop maine Taur – 20.03.2019

Ești bine determinat să pui mâna pe un obiect la care visezi de multă vreme, dar până acum nu ai avut curajul să sacrifici bugetul familiei spre propria mulțumire. Mai mult decât atât. Nu te mai temi de judecata celor din jur, ba chiar ajungi să crezi că un strop de egoism este bun câteodată.

Horoscop maine Gemeni – 20.03.2019

Faci unele afirmații deranjante pentru persoana iubită și cu siguranță va trebui să oferi niște explicații suplimentare dacă nu vrei să îți petreci restul weekend-ului într-o tăcere covârșitoare. Poate ar trebui să fii ceva mai atent cu vorbele, cel puțin astăzi când partenerul se simte atacat de orice ai spune.

Horoscop maine Rac – 20.03.2019

Faci o mică surpriză familiei pentru că simți că ai nevoie de ceva mai mult timp petrecut în compania celor pe care îi iubești. Săptămâna delicată pe care ai petrecut-o mai mult la muncă este acum dată uitării când ai parte de momente plăcute. Nu este exclus chiar să primești un mic cadou de care te bucuri nespus.

Horoscop maine Leu – 20.03.2019

Cu greu renunți la un lucru ce are o valoare sentimentală mare, dar crezi că este momentul să mergi mai departe. Amintirile păstrate sunt bune în măsura în care te ajută să privești vesel spre viitor. Dacă te încurcă atunci renunță și la ele căci vei aduna altele cu siguranță.

Horoscop maine Fecioară – 20.03.2019

O veste nu tocmai bună vine de la un prieten apropiat care în urma unor analize medicale este extrem de speriat. Tu ești cel care trebuie să îi readucă zâmbetul pe buze și te străduiești să faci acest lucru, deși nici tu nu ești chiar în apele tale. La sfârșitul zilei constați că ai avut multe de învățat.

Horoscop maine Balanță – 20.03.2019

Timpul pare dușmanul tău cel mai de temut, astfel că în momentul în care ți se spune despre un termen limită pentru proiectul tău începi să intri în panică. Îți dai seama că nu vei reuși să faci totul ca la carte și atunci cauți soluția salvatoare. Suni prietenii și îi chemi la tine sperând că măcar vor reuși să te motiveze.

Horoscop maine Scorpion – 20.03.2019

Îți pare rău de o alegere făcută mai demult și abia acum conștientizezi faptul că suporți consecințele acțiunilor tale. Să dai timpul înapoi este prea târziu, dar cu o lecție învățată vei face mai înțelept alegerile pe viitor. În plus, dacă nu ai fi mult prea analitic ai observa astăzi o persoană care vrea să te cunoască mai bine.

Horoscop maine Săgetător – 20.03.2019

Financiar ești departe de ceea ce ți-ai propus și nici nu vezi vreo soluție ce te-ar putea scoate din impas rapid. Crezi că este momentul pentru o schimbare de carieră și de aceea te gândești serios să faci chiar și compromisuri. Deocamdată toate deciziile tale le ții secrete pentru a nu genera panică în familie.

Horoscop maine Capricorn – 20.03.2019

Cauți nod în papură într-o situație care pare perfectă la prima vedere. Poate fi vorba despre o investiție sau o reușită a cuiva pe care tu o minimalizezi. Atitudinea de acest fel nu te caracterizează, însă parcă prea sunt toți entuziasmați în jurul tău. Cei din jur vor considera atitudinea ta pur și simplu o dovadă de invidie.

Horoscop maine Vărsător – 20.03.2019

Regulile pe care alții le respectă ți se par demodate tocmai de aceea faci propriile reguli pe care nimeni nu le înțelege. Ești conștient de faptul că mulți nu te vorbesc de bine, dar ție nici că îți pasă pentru că te simți bine în pielea ta și intuiția îți spune că ai dreptate să nu te supui decât propriilor reguli.

Horoscop maine Pești – 20.03.2019

Ești mult prea crispat când vine vorba despre planurile de viitor cu persoana iubită. Seriozitatea ta o cam sperie și îi dă de gândit. Privești iubirea destul de rigid ca și cum ar fi o îndatorire de serviciu. Trebuie să îți reamintești că iubirea presupune blândețe și tandrețe nicidecum gesturi mecanice și vorbe spuse pentru că așa trebuie.