Horoscop maine

Horoscop maine
4.3 (85.95%) 37 vote[s]

Horoscop maine Berbec – 01.07.2019

Te preocupă mai mult ceea ce au alții de făcut decât ceea ce ai tu de dus la bun sfârșit. Ei bine, până la urmă cei pe care îi urmărești își vor face datoria, iar tu vei intra în panică atunci când realizezi că nu ai făcut nimic din ceea ce trebuia să faci. Așteaptă-te la mari mustrări din partea superiorilor.

Horoscop maine Taur – 01.07.2019

Răbdarea ta nu are nicio limită astăzi, astfel că încerci să le explici celor din jur de ce crezi că părerile tale sunt mai bune decât ale lor și atunci când toți se enervează tu rămâi la fel de calm. Partenerii de discuții pleacă în altă parte plini de nervi și te vor cocli următoarele zile.

Horoscop maine Gemeni – 01.07.2019

Dacă ai avea cum să vinzi din minciunile pe care le spui astăzi, ai deveni milionar. Ajungi târziu la muncă și compui o poveste mai mult decât tragică pentru a scăpa de mustrări, pentru ca mai apoi să îi oferi o scuză genială unui coleg de muncă atunci când te roagă să îl ajuți. Nici partenerul nu scapă de micile tale invenții, căci îi vei spune niște povești uimitoare pentru a nu ieși în oraș.

Horoscop maine Rac – 01.07.2019

Tot ce vrei astăzi sunt banii pe care i-ai împrumuitat unui prieten acum multe luni. Suni ferm și gata de o dispută verbală, iar când îți spune că nu îi are pui în practică exact ceea ce ți-ai propus. Țipi, ameninți, spui cuvinte nepoliticoase ca într-un final să închizi și telefonul. Chiar și așa banii nu vor veni astăzi.

Horoscop maine Leu – 01.07.2019

Ai căpătat un obicei deloc de apreciat cum ar fi să desenezi pe birou și acest lucru îi deranjează pe cei cu care ești nevoit să îl împarți. Îți aduc niște foi colorate pentru a te exprima artistic, dar tu refuzi cu orice preț cadoul spunând că era doar o toană de moment.

Horoscop maine Fecioară – 01.07.2019

Vrei ca ultima discuție cu o persoană din familie să fie cât se poate de serioasă și să îl mobilizeze pe respectivul membru. De fapt, tot ceea ce vrei este să ai ultimul cuvânt și acesta chiar să conteze atunci câdn ia alte decizii. Este doar o iluzie a controlului, căci în realitate vei fi la fel de neluat în seamă.

Horoscop maine Balanță – 01.07.2019

Crezi că picioarele tale arată mult prea bine pentru a fi acoperite, așa că alegi pantaloni scurți pentru a merge la muncă și pentru a fi la modă asortezi și o bluză colorată. La prima vedere totți vor crede că esști în concediu și ai venit să le spui că pleci pe o insulă exotică.

Horoscop maine Scorpion – 01.07.2019

Vrei cu orice preț să îți șochezi jumătatea, așa că îi propui să mergi să luați cina într-un loc deloc convențional. Nu vei primi un refuz, doar că în momentul în care ajungi la locul stabilit, partenerul se cam sperie de ideile tale. La marginea pădurii nu pare un loc sufiucient de sigur pentru o cină romantică.

Horoscop maine Săgetător – 01.07.2019

Ești destul demorocănos astăzi și faptul că o persoană din jurul tău râde aparent fără motiv te deranjează și mai tare. Începi să țipi că vrei liniște, ba chiar te muți din birou pentru că nu poți suporta fericirea altora. La fel te vei comporta și acasă, unde te izolezi în cel mai întunecat colț.

Horoscop maine Capricorn – 01.07.2019

Nevoia de afecțiune te face ăs îmbrățișezi copacii pentru că ai auzit tu că îți transmit energie pozitivă. Încearcă să alegi un arbore ferit de ochii lumii, altfel s-ar putea să ai probleme. Privirile îngrozite ale celor din jur nu te vor ajuta să găsești un partener cu atât mai puțin dacă ți se fac și poze.

Horoscop maine Vărsător – 01.07.2019

Îți place să faci planuri cu multe amanunte și cei din familie râd de ele pentru că nu iei în calcul schimbările ce pot apărea pe parcurs. Nu te supăra pentru atitudinea lor, căci ei au mai multă expoeriență decât tine și sunt mult mai realiști. Ei nu visează lucruri mărețe, cum ar fi o casă pe malul mării.

Horoscop maine Pești – 01.07.2019

Prietenii tăi imaginari din copilărie revin în forța astăzi și îți povestec tot ce au făcut în ultima vreme. Se pare că au avut o viața mult mai palpitantă decât a ta, ceea ce te mâhnește. Parte bună este că ei au venit să te ajute și pe tine să îți împlinești visele, deci primește vizita lor cum se cuvine.