Horoscop dragoste si compatibilitati zodia Scorpion

Horoscop dragoste si compatibilitati zodia Scorpion.

 

23 octombrie – 21 noiembrie
verb caracteristic: a dori
planeta guvernatoare: Pluton, Marte
element: apa
functie: fix
zona anatomica: organele excretoare si cele sexuale
piatra pretioasa: topaz, carnelit
culoare caracteristica: grena

 

Horoscop dragoste si compatibilitati zodia Scorpion: Persoanele nascute in aceasta zodie sunt fie puternice si musculoase, fie subtiri si agile in miscari, atletice, cu gesturi nervoase. Se intalnesc amandoua tipurile la fel de frecvent. Nu se disting prin frumusete rapitoare. Adesea privirea este atat de patrunzatoare si magnetica incat putini o suporta in mod direct. Au o vibratie aparte, greu de suportat de tipurile slabe, chiar se numara printre ei asa numitii vampiri energetici. Scorpionii au o privire paralizanta. Daca sunt frumosi au o frumusete foarte sexuala, pentru ca se simte marea lor forta erotica. Femeile acestei zodii au un comportament de vampa, ele nu vor doar sa atraga ci sa foloseasca.  De foarte multa vreme s-a fixat ideea ca Scorpionii sunt tipurile cele mai negative ale zodiacului, iar diferitele caracterizari ale tipurilor zodiacale s-au intrecut in a-i prezenta drept odiosii zodacului. Nu este deloc asa. Ambitiosi, independenti, dorind sa stapaneasca si sa conduca reusesc sa creeze adesea probleme celor din jur. Dar asta nu inseamna ca celelalte semne nu pot fi mai rele. S-a batut multa moneda pe capacitatea sa de razbunare, uitandu-se ca si Berbecul poate fi la fel de neampacat. Asta nu inseamna ca intr-o anumita privinta Scorpionul nu este campion. El poate astepta mult timp, uneori ani, pana cand plateste o polita. Nu prea stie sa ierte si nici nu poate sa faca concesii. Asta inseamna ca are o fire totala. Cand iubeste, cand isi ofera prietenia este in stare de orice pentru persoana careia i-a dat cuvantul atasamentului sau. Trebuie sa recunoastem ca este o calitate deosebit de frumoasa. De fapt in aceasta lumina trebuie inteles el: nu cunoaste jumatati de masura. Ii place sa emita judecati si este foarte aspru si inflexibil in rationamentele lui.

 

Horoscop dragoste si compatibilitati zodia Scorpion.

Sentimentalismul isi face greu loc in gandirea sa, in schimb inaltele si imuabilele principii il calauzesc si-l tin departe de orice indulgenta. Incercand sa urmeze o conduita sociala foarte corecta va judeca deosebit de aspru pe cei care nu se conformeaza sau care sunt superficiali. In relatiile de colegialitate se dovedeste rigid in dorinta de a aplica strict litera regulamentului. Nu va acoperi pe nimeni sau nu va scuza vre-o mica gafa pentru simplul motiv ca nu este corect. Obtuzitatea, lipsa de suplete ii poate aduce catalogarea de prost si rau. Depinde doar de el sa incerce sa-i inteleaga pe ceilalti si sa caute maniera cea mai portivita de a dialoga cu ei. Are impresia ca nu are nevoie de nimeni sau ca daca vrea neaparat se poate descurca singur. Uita ca lumea nu este alcatuita doar din oameni ca el, poate ar fi mai simplu, si ca nici nu-i poate evita pe ceilalti la infinit. Daca intelege asta isi scuteste mult timp din viata cu razbunari retroactive. Exigent, corect, exact, are ceva cazon in comportamentul sau ceea ce face sa-i regasim pe acesti nativi in armata, politie, servicii de paza si protectie, de salvare si interventie. Nu stie sa minta si flerul sau imbatabil va reusi sa depisteze minciuna oriunde si oricat de bine ascunsa ar fi. Nu este usor de iubit si intotdeauna prietenia cu el cere o mare doza de intelegere din partea cuiva. Cand ajungi sa il cunosti iti dai seama cat de mult pretuieste la el cuvantul, onoarea. Atunci descoperi ca se poate deschide si ca poate accepta ca a facut o greseala. O relatie cu el nu este usoara si adesea el se gaseste destul de singur. Destinul il impinge pe drumuri anevoioase in viata, il poate duce pe culmi materiale si financiare dar va trebui sa invete in permanenta lectia generozitatii, a iubirii, a prieteniei. Din punct de vedere financiar sunt urmariti de noroc, dar in alte sectoare de viata pot avea mult de suferit si de pierdut. Ei au de invatat lectia luarii de la capat reannoiti, mai buni, mai deschisi. Rar li se intampla sa devina mai buni dupa o lovitura.
Ratiunea dupa care isi conduc viata este totul sau nimic. Sunt isteti si prind repede. Au un deosebit fler si simt imediat caracterele slabe. Din pacate intuitia le dezvaluie mai ales latura negativa a unei persoane. S-ar putea spune ca sunt atrasi de rau. Ei vor de fapt, sa traiasca intr-o lume perfecta, pe care o cauta cu fanatism. Obsedati de propriile convingeri risca sa sufere de ingustarea orizontului. Intr-o polemica ei vor aduce argumente care se limiteaza la lege si vor ingusta discutia pe o zona a argumentarilor fanatice. Incoltit, va ajunge la disperare si se va retrage intr-o lume in care absolutul este la el acasa. Acest absolut pe care il urmaresc in viata este dat de valori foarte corecte, poate si foarte morale (depinde de Scorpion), pure in substanta lor. Mai degraba legi ale zeilor decat ale oamenilor. Nobletea aspiratiilor lor ar fi laudabila daca nu le-ar lipsi flexibilitatea si intelegerea pentru cei care nu-i pot urma calea. Dar ei sunt in stare sa amendeze aspru pe oricine, indiferent ce motiv ar fi avut de a se abate de la lege.
Foarte intuitivi, sunt atrasi de tot ce se ascunde privirii. Au un adevarat cult pentru mister si-si fac o datorie din a descoperi secretele. Nasul lor de copoi rareori da gres. Aceasta inclinatie ii face buni psihologi, fini cunoscatori ai caracterului uman, chiar daca inclina sa sublinieze mai mult defectele si au putina intelegere pentru slabiciunile omenesti.
Conceptia lor de viata ii poate conduce la ideea ca daca nu obtin ceea ce vor atunci nu mai au nevoie de nimic. Se recunosc foarte greu infranti, dar cand au acest sentiment pot avea ganduri de suicid. Ei cocheteaza cu moartea prin tot ceea ce fac. Fie mediteaza si filosofeaza la lumea de dincolo, fie prin diferitele profesii au o legatura cu ea, fie se expun unor riscuri mortale in permanenta. Moartea nu-i sperie, ii atrage inexplicabil si i fascineaza. Tot ce fac fac la limita, cu multe riscuti. Aproape ca le place jocul la limita, aruncarea in gol.
Personalitatea puternica face din el un om dificil de educat si un personaj cu care se colaboreaza greu. Incapatanat, nesentimentali, combativi prin structura devin greu de canalizat. Pentru ca sunt isteti si profunzi, intuitivi, devin foarte receptivi la legende, mituri in special religioase. Nevoia de absolut se impaca in firea lor cu ideea unei divinitati perfecte la care el poate ajunge daca este bun si corect. Foarte multi prelati care au functionat in perioada Inchizitiei s-au ridicat sub puterea acestui semn zodiacal. Odata ce au fost invatati un lucru nu trebuie sa se revina asupra lui. Nu va intelege cum pot fi schimbate astfel de lucruri si va fi primul care, odata ce a acceptat o norma, o va aplica deosebit de corect.
Cea mai frumoasa calitate este ingeniozitatea iar cel mai mare defect este invidia.
Sanatate

 

Horoscop dragoste si compatibilitati zodia Scorpion.

Are o constitutie deosebit de robusta, se imbolnaveste greu dar bolile sunt periculoase. Zona sensibila este cea uro-genitala. Trebuie sa fie atent intotdeauna la intoxicatii si la eliminari: probleme cu colonul, tranzit intestinal prea lent sau pre rapid. Barbatii pot suferi dupa 45 de anii de prostata. Curele de dezintoxicare le sunt foarte necesare. Sistemul lor nervos destul de solicitat, permanenta incrancenare le pot crea un somn agitat sau le pot da insomnii.
ii poate preocupa in asa masura ca se pot indrepta catre acest domeniu profesional. Multi Scorpioni sunt medici cu o mana foarte sigura, chirurgi bunii, farmacisti sau chimisti (chimie organica).
Bani, meseriei vin din multe surse, inclusiv mosteniri sau donatii. Afacerile sau parteneriatele cu persoane straine sau care locuiesc la mare distanta sunt favorizate. Se anunta calatorii multe si poate afaceri in domeniul legii. Politisti, anchetatori, judecatori, procurori, investigatori, ziaristi, medici, psihanalisti, cercetatori si chimisti, iata domeniile profesionale predilecte. Orice prgatire ar avea, ei pot fi atrasi de politica unde se dovedesc deosebit de abili, au rabdare, isi urmaresc scopul cu obstinatie si nu tradeaza adevaratele lor interese.
Profesiile cele mai nimerite sunt cele in care au contact cu secretele, cu aspectele ascunse ale vietii. Au revelatia lumii de dincolo fie in urma experientelor de viata, unele dureroase, fie prin meditatii, lecturi, experiente metafizice. Moartea nu-i sperie pentru ca doresc s-o investigheze. De aceea sunt atrasi de ocultism, de stiintele initiatice prin care pot avea acces la tainele vietii. Indiferent ce drum aleg il vor urma pana la destinatie cu multa hotarare. Este bine, de aceea, sa faca o buna alegere de la inceput pentru ca rareori se intorc din drum, chiar si atunci cand stiu ca acesta este falimentar. Prefera sa ajunga la capat, si apoi sa o ia de la inceput reannoit. Au o mare capacitate de regenerare. Pot trece peste esec, nenorocire (care poate fi asimilata cu o moarte) si pot s-o ia de la capat cu aceeasi forta (asimilata cu o renastere). Se spune despre Scorpion ca este Pasarea Phoenix a zodiacului.
S-a vorbit atat despre defectele acestei zodii ca multi dintre reprezentantii ei sunt de-a dreptul socati in legatura cu legendele care se vehiculeaza si ii au drept eroi. Multi Scorpioni nu se recunosc si nici nu sunt atat de razbunatori, cruzi, insensibili sau incapatanati pe cat ii prezinta zodiacul. Asta pentru ca zodiacul prezinta caracteristicile de baza, manifestate doar foarte rar in forma pura. De obicei la un nativ intalnim manifestari ameliorate, colorate de pozitia tuturor planetelor pe harta astrologica a nasterii si mai ales de pozitia Ascendentului, cel care da nota personalitatii individului.
Dar cum nici o zodie nu este scutita de exagerari ce pot deveni defecte ne facem datoria sa spunem ca Scorpionul poate fi atat de incapatanat cum doar Taurul este, numai ca la primul acest lucru se petrece cu mult mai multa duritate si respingere a altei optiuni. De aceea si este atat de important ca naivul sa apuce pe un drum bun pentru ca un alt defect ar fi acele ca nu accepta ca a gresit (decat foarte greu) si ca prefera sa mearga pana la capat cu riscul autodistrugerii. La ce-i foloseste aceasta? Asa e el. Cand totul este pierdut capata o voluptate a autodistrugerii si nimeni nu este mai cunoscator decat el cand vrea sa anihileze. Aceasta autodistrugere se aplica mai ales prin vicii si mai ales prin cele sexuale. Doreste sa domine sau sa sufere. Sado-masochismul poate deveni o experienta tragica pana la urma. Cu toate acestea este bine sa nu credem niciodata ca este pe vecie pierdut are o capacitate uriasa de a renaste din morti, de a reveni la viata, de a se reechilibra si de a reusi in final spectaculos. Poate invinge orice obstacol, daca vrea, si daca urmareste un scop progresist in viata. El se poate depasi pe sine, poate face orice cu sine. Ei sunt cei care pot renunta la un viciu, care ii devoreaza, intr-o clipa. Ei sunt cei care pot renunta la un trai caldut pentru a alege calea spinoasa a credintei si a crezului lor. Ei sunt cei care dorind sa atinga idealul fac din viata lor o lupta pentru absolut, in care isi asuma riscul de a muri sau de a invinge, totul sau nimic. Sunt sublimi in aspiratiile lor si foarte greu de urmat. Au ceva din idealismul Varsatorilor (de altfel planeta care guverneaza Varsatorul, Uranus, se simte foarte bine in Scorpion) dar sunt mult mai implicati, mai totali si mai solitari. Ei urmaresc o performanta personala care poate fi exemplu pentru ceilalti, Varsatorii urmaresc un bine comun si-si ajusteaza gestul la momentul intelegerii societatii.

 

Horoscop dragoste si compatibilitati zodia Scorpion.

In tema natala (astrograma nasterii) a oricarui nativ, din orice zodie ar face parte, locul in care se afla Scorpionul pe tema natala arata domeniul de viata unde individul are capacitatea de a renaste, resursele fizice si psihice pentru a o lua mereu de la capat, dar indica si atitudinea fata de sex. Scorpionul in casa aXII-a poate indica fie o viata pura,in care nativul cauta absolutul, si armonia cu principiile divine, fie decadere din cauza viciilor si a dusmanilor, boli care au la baza instinctele josnice. In casa a IV-a poate indica mostenire de la o persoana din familie precum si autoritate, severitate si principii stricte de viata in camin, pe care le impune sau le suporta. Prezenta acestei zodii in casa banilor indica finante care vin pe cai ocolite (mariaj, donatii, osteniri, ajutoare) sau din activitati secrete, in colaboraere cu alte persoane, sau din meserii specifice zodiei. Este indiciu al posesiunii, si dorintei de bani, dar si a sacrificiului pentru a-i obtine, pentru ca pozitia conduce la asimilarea lectiei detasarii de bunuri in favoarea cresterii spirituale.
Putem avea mari probleme in relatia cu un Scorpion daca nu suntem dispusi sa intelegem firea sa totala si ireductibilitatea sa. Este mult mai bine daca la inceputul relatiei il facem sa inteleaga pozitia noastra, fara a reveni pe parcurs cu modificari la cele sustinute, si in felul acesta va intelege deschiderea si loialitatea – o calitate foarte apreciata de el. Nu trebuie sa i se impuna sa-si schimbe opiniile si nici provocat sa si le apere cand nu este cazul pentru declansam incapatanarea de a nu mai da niciodata inapoi. Renuntarea va veni intotdeauna de la el, daca orgoliul ranit nu il va obliga sa mearga mai departe orbeste. Isi pastreaza sangele rece in orice imprejurare si acest lucru nu trebuie luat ca indiferenta. Dimpotriva, este singurul care poate oferi un ajutor eficient pentru ca isi pastreaza calmul, de aceea si reuseste cu succes in cariera medicala si mai ales in chirurgie.
Este loial si cere loialitate. Reactioneaza deosebit de radical la tradare. Asta nu inseamna ca daca i se vor spune dinainte nemultumirile si eventual va fi pus in fata unei rupturi va avea mai multa intelegere. Accepta greu ca a ratat si este in stare sa il determine pe cel de langa el sa renunte. Stie sa fie persuasiv si se foloseste de tot magnetismul pentru a amana momentul si a gasi o solutie. O despartire de el, in dragoste sau afaceri, nu va fi niciodata usoara si nici nu o va accepta usor.
Nu este intotdeauna frumoasa, dar aerul obraznic, magnetismul personal, felul de a se purta pentru a atrage atentia, lipsa de rusine intr-un fel, o fac de neignorat. Este supla, cu musculatura bine formata, energica si elastica. Este foarte rezistenta si sanatoasa, accepta greu sa se trateze sau sa stea in pat. Bolile se manifesta prin crize violente. Este bine sa faca uneori cure de dezintoxicare sau de purificare a organismului, pentru ca are tendinta de a acummula toxine. Aparatul urgenital este cel mai sensibil. Este foarte fertila, dar asta nu o scuteste de unele probleme ale organelor procreative.
Pudoarea ii este in general o notiune straina. Nu este totusi o usuratica asa cum s-ar crede pentru ca ea urmareste intotdeauna un scop precis. Ea nu se joaca de-a iubirea. Pentru ea iubirea reprezinta totul. Sunt atat de exigente la acest capitol incat li se poate sfarsi viata fara sa fi fost indragostite cu adevarat. Cand iubesc nu cunosc limite nici in a-si rasfata iubitul (dulcegariile lor nu sunt cele siropoase cu care sunt diabetizati barbatii de catre femei) dar nici in gelozie. Vor sa stie totul, sa simta totul, sa fie prezente total in mintea si inima lui. Pot fi sufocante, pentru ca vor sa obsedeze in iubire. Dar nu poate fi gasita o femeie mai loiala si mai dispusa la scrificii. Asta cand este indragostita, repet. Dar cum acest lucru se intampla rar, vom gasi poate mai des tipul vampa, care foloseste barbatii, care face schimb profitabil cu farmecele ei, cinica, dura, razbunatoare, pragmatica. Orice femeie Scorpion aspira la iubirea absoluta. Daca este casatorita cu un barbat pentru care iubirea ei s-a stins nu il va abandona ci ii va ramane loiala (loiala in termenii ei). Nu mai este nevoie sa subliniez ca este foarte razbunatoare si ca ii place sa chinuie un pic atunci cand se simte jignita sau umilita.
Cand nu mai are alternativa, mai ales in dragoste, isi va ameninta iubitul cu sinuciderea. La aceasta femeie totala este bine sa nu fie neglijata nici o amenintare, pentru ca va duce la bun sfarsit fara regrete, considerand ca celalalt merita ce i se intampla pentru ca a nedreptatit-o si poate fi foarte ingenioasa in a face rau, foarte cruda, lovid in celalat facandu-si siesi rau. Niimic nu mai conteaza cand a pornit pe drumul asta.
Este o mama foarte posesiva, fara a-si rasfata copii cu delicateturi, si-i apara cu inversunare dar le cere sa se supuna controlului ei total. Atenta cu tot ce le trebuie, va sti sa faca sacrificii supraomenesti, daca va fi nevoie, pentru binele lor.
La inceput va opune rezistenta si se va arata indiferenta sau insuficient de atrasa pentru a testa si a verifica limitele celui care o curteaza. Nu va va ameti cu refuzuri incerte sau aprobari sovaitoare. Stie ce vrea si de obicei sare peste pasajul cu romantismul. Este atat de directa ca descumpaneste. Asta si vrea pentru ca stie ca doar un barbat puternic rezista testelor ei. La un barbat nu apreciaza o anumita inzestrare cat felul in care stie sa o cucereasca. Tipul macho este mai aproape de gustul ei. Cum cauta problemele exact acest barbat este menit sa i le aduca, pentru ca ea are nevoie de siguranta afectiva altfel devine posesiva, urmareste miscarile celuilalt si se transforma intr-un detectiv. Ce poate fi mai dezagreabil la o doamna? Ranita, abandonata si indragostita va ameninta si se va sinucide. Neandragostita se va razbuna cumplit. In ambele cazuri avem de-a face cu o furie dezlantuita.
Are dificultati nu doar a-si gasi perechea ci si in a se face agreata de ceilalti. Nu se pot lauda ca au multi prieteni, de aceea este bine sa incerece sa-si salveze relatiile atunci cand sunt amenintate de comportamentul lor dificil. Se pot lauda mai degraba cu numarul mare de aventuri amoroase decat cu numarul de prieteni.
Cu Berbecul reuseste sa construiasca un cuplu exploziv. Impulsivi si provocatori sunt ca focul si benzina. Obsesiile ca el o paraseste sau ca o inseala il indeparteaza sigur, dar si gustul lui pentru aventura ii pot crea ei senzatia de imaturitate. Greu.
Taurul, paradoxal, este un fel de frate al ei pentru ca seamana izbitor. Ar alcatui o echipa indestructibila dar nu le este usor sa inteleaga ca pot fi un cuplu. La fel de incapatanati dar si de fideli si materialisti, nu trebuie decat sa incerce sa-si slefuiasca defectele.
Geamanul nu o ravneste, are destula intuitie sa-si dea seama ca nu este de el. El pune accent pe discutii si relatii sociale, pe miscare si informare, ea vrea ceva mai stabil si mai profund. El risca sa-si trezeasca gelozia sau ura pentru faptul ca o neglijeaza. Isi ia zborul inainte ca ea sa se razbune.
Racul pare o alegere mult mai buna pentru ea. Amandoi sunt intensi si considera dragostea un capitol foarte important in viata lor. Poate fi partenerul ideal pentru ea pentru ca va sti sa-i menajeze permanenta suspiciune, ii va da siguranta si ii va arata ca are atata nevoie de ea ca nu va putea renunta la ea.
Leul va dori, eventual, sa supuna aceasta femeie provocatoare care pune rabdarea barbatilor la incercare. O va considera o mare victorie infrangerea ei si nu se va lasa pana nu-si va demonstra ca o poate infrange. Dar ea nu doreste sa fie un trofeu ci sa-si adjudece la randul ei unul. O competie care poate sfarsi cu o rivalitate sangeroasa.
Fecioara, desi n-o sa credeti, o suporta foarte bine pentru ca perfectionismul lui gaseste la ea corespondent in fanatismul cu care urmareste o cauza. Pun accent pe corectitudine, curatenie, norme, legi si principiii. Combinatia merge mai bine daca ea nu pune accent pe dragoste cat pe stabilitate.
Balanta este atrasa de ea si se inteleg bine mai ales in dormitor. Pot ramane impreuna daca ea isi rafineaza manierele. El se mandreste cu ea in societate pentru ca este deosebita si frumoasa, ea apreciaza la el inteligenta subtila, abilitatea relationala. In cariera politica sau sociala ar fi un cuplu imbatabil.
Cu Scorpionul ar putea merge doar daca au exact aceleasi gusturi pentru ca fac foarte greu concesii. Ar putea sa le faca probleme incapatanarea si suspiciunea reciproca. Macar in felul acesta isi dau seama de ce fuge lumea de ei.
Sagetatorul o duce prea mult cu vorba si nu are timp sa stea locului pentru a-i acorda suficeinta atentie. Nu se recomanda.
Capricornul, foarte serios, sever si rece ar putea sa gaseasca in ea femeia totala, care tinde ca si el catre o dragoste absoluta. Compatibilitatea este foaret buna. Sunt in primul rand prieteni foarte buni, deschisi unul fata de altul. Relatia se bazeaza pe loialitate totala si poate dura pana la moarte.
Cu Varsatorul este greu de crezut ca relatia poate merge mai departe de doi pasi. Amandoi tin la convingerile lor si nu stiu sa cedeze. Chiar daca au aceeasi ideee, vor avea maniere diferite prin care o pun in practica. Total nerecomandabil daca nu sunt profund inteleptiti.
Pestele are nevoie de o persoana care sa il conduca, pentru care el sa capete nu doar pasiune ci si dependenta. Ea ar corespunde portretului si cum lui i se portiveste rolul de victima este tot ce-i trebuie ei.
Este robust, uneori atletic alteori solid (cand tind catre tipul Taur). Frumusetea sa este profund rascolitoare, telurica dar adanca si parca are ceva ireal in ea. Privirea foarte patrunzatoare, fixa are o putere hipnotica. Ei fie sunt frumosi fie sunt urati. Ca si caracterul lor si aici dovedesc aceeasi atractie catre extrem. Foarte multi Scorpioni prezinta un defect vizibil, dar in general dau oameni cu trasaturi conturate si bine proportionate.
In dragoste este total implicat si reuseste sa convinga de lucrul acesta chiar prin gesturi de tandrete. Dar si aceste atitudini idilice au la el forta si o anumita rigiditate. Probabil totul vine din faptul ca ia totul prea in serios. In dragoste trece cu usurinta de la tandrete, afectiune, duiosie la raceala, suspiciune, agresivitate. Este cu siguranta un barbat dificil si greu de inteles. Supunerea totala a femeii de langa el nu este solutia fericirii lui, chiar daca prin comportament asta ar induce. El are nevoie de o partenera care sa-l stimuleze menajandu-i orgoliul si care sa-i acorde mai multa libertate decat are el nevoie, care sa-l invete notiuni straine lui: respectul valorilor altuia, colaborarea (care poate sa nu fie placuta dar este necesara) ca iubirea trebuie sa aiba la baza cunoastere perfecta, prietenie si loialitate. Numai dupa ce va respecta omul de langa el va fi receptiv la leciile celuilalt si numai un tratament constant si corect il va putea misca.

 

Horoscop dragoste si compatibilitati zodia Scorpion.

In familie se straduieste sa asigure membrilor tot ce le este necesar. Se mandreste cu familia lui, cu sotia sa care rebuie sa fie frumoasa si foarte feminina, cu certe calitati fizice. Doreste ca progeniturile sale sa fie inteligente si bine educate, tine sa i se supuna dar in afara caminului se mandreste cu gesturile lor rebele.
N-ar strica daca la inceput l-am aproba in tot ce spune. Asta il va flata si va incerca sa ne intre in gratii. Incurajat va dori sa ne intoarca gestul si va fi mult mai conciliant cu parerile noastre. Exclus mintitul! Simte prefacatoria, afirmatia falsa, fanfaronada, cochetaria gratuita. Nu-i plac oamenii care il duc cu vorba, sau care vor sa para altceva decat sunt. La femei apreciaza felul in care isi pun in valoare corpul, dar tine la eleganta si il dezgusta vulgaritatea. Stilul pe care il cauta este provocator, ostentativ dar nu lasciv. Hainele bune, mulate, un corp perfect, o privire atratatoare, o pozitie provocatoare fac mai mult decat un decolteu obraznic si vulgar sau un slit prea inalt. Chiar daca place o femeie care este angajata intr-o relatie va aprecia lipsa ei de lamentari, onestitatea si loialitatea. Acest barbat nu trebuie mintit si daca este refuzat principial va sti sa aprecieze si se va retrage elegant. Doar indivizii josnici vor face uz de violenta, dar ei sunt considerati exceptii si raspanditi, ca tip psihologic, in orice zodie, cam in acelasi procent.
Femeia Berbec simte in el forta, darzenia, il place fizic si poate fi pentru el o partenera loiala, prezenta, practica, ambitioasa. relatia merge daca el ii respecta optiunile si ii explica nu ii impune hotararile sale. Ea cauta un barbat mai puternic decat ea si il poate gasi in persoana lui.
Femeia Taur pare prea fragila pentru el. Se atrag fizic si pot gasi scopuri comune in viata. El nu trebuie sa uite ca ea are nevoie de atingeri de gesturi si mangaieri pentru a intelege ca este iubita. Daca el isi retrage tandretea o pierde.
Femeia Geaman nu prea exista pentru el decat ca trofeu. Si pentru ea la fel. Sunt prea incompatibili pentru a le da o sansa, daca nu sunt maturizati si daca nu sunt dispusi la mari compromisuri.
Femeia Rac este o partenera de lunga durata pentru ca ea are nevoie de protectie iar el sugereaza ca i-o poate da. Ar fi bine sa faca alegerea aceasta cand este convins ca familia reprezinta totul pentru el. Scorpionul tip calugar o va rani cu permanenta sa evadare din viata reala.
Femeia Leu reprezinta o partida de evitat in general din cauza dorintei ei mari de dominare. Daca el este putin masochist atunci o poate alege.
Femeia Fecioara il tolereaza bine dar nu tine pasul cu el in dragoste. Ea este mai rece si mai calculata iar el este plin de dorinta si patima. Ea are nevoie de tipul puritan pentru a fi asigurata o relatie de durata.
Balanta il provoaca pentru ca este alunecoasa, capricioasa, iar el exact asta nu suporta. Ii scapa printre maini cu jocul ei cochet. Trebuie s-o doresca prea mult ca sa intre in jocul ei. Amanat, este tentat sa foloseasca forta. Daca ea isi asuma riscurile atunci acea relatie poate fi pasionala pentru o perioada de timp. Mai departe… cu multe concesii.
Pe femeia Scorpion o cunoaste prea bine pentru ca este ca si el. La fel ca la orice zodie unde se intalnesc doi reprezentati de sexe diferite: numai daca au teluri comune in viata si maniera comuna de a implini idealurile.
Femeia Sagetator este prea mobila si prea duala. Ii poate aprecia spiritul, inteligenta dar este prea putin pentru el. Si totusi ea are o dimensiune foarte carnala care poate reverbera la stimulii lui erotici. Depinde de ei. Jocurile se fac in functie de intelepciunea ei.
Nativa din Capricorn reprezinta pentru el femeia inaccesibila si rece pe care el doreste sa o trezeasca la viata. Daca reuseste relatia poate fi longeviva, cu conditia ca la el sa nu fi fost doar vorba doar de o ambitie.
Cu femeia Varsator nu prea sunt sanse de intelegere decat daca urmaresc acelasi ideal suprem. Oricum, inregistreaza diferente mari in felul in care inteleg lucrurile si oamenii, in felul in care isi motiveaza actiunile. Ea este mult mai laxa in conceptii, el are o morala foarte rigida.
Cu femeia Peste se poate intelege bine pentru ca el satisface nevoia ei interioara de a fi ghidata iar el este flatat de usurinta cu care ea se lasa condusa de el. Se inteleg intuitiv, se simt foarte bine iar relatia are sanse sa fie lunga si cu multi copii.