Horoscop dragoste si compatibilitati zodia Balanta

Horoscop dragoste si compatibilitati zodia Balanta.

 

23 septembrie – 22 octombrie
verb caracteristic: a armoniza
planeta guvernatoare: Venus
element: aer
functie: cardinal
zona anatomica: rinichii, vertebrele lombare
piatra pretioasa: chrysolit, turcoaza (peruzeaua)
culoare caracteristica: bleu, turcoaz

 

Horoscop dragoste si compatibilitati zodia Balanta: Adesea, persoanele nascute in aceasta zodie sunt gratioase, amabile, fermecatoare. Zvelte, cu trasaturi armonioase, au gust si stiu sa se puna in valoare. Au un aspect foarte ingrijit si cochet. Uneori chipul lor exprima melancolie, dar poate fi doar o stare exterioara cu care ele se rasfata. Statura este medie sau inalta, corpul bine format, figura tinde catre forma rotunda. Ca o particularitate a acestei zodii, posteriorul (curu’) este rotund, bine format. Nativii nascuti in zodia Balantei au o fire placuta, sunt sociabili si sunt receptati drept persoane simpatice. Iubesc reuniunile si au adesea un cerc larg de cunostinte. Rareori va fi gasit cineva care sa spuna ceva rau despre acest nativ. Explicatia consta in firea lui impaciuitoare, vorba lui intotdeauna agreabila. Nu creeaza sentimentul pe care il lasa Gemenii, de versatilitate si usoara inselatorie in abilitatea cu care se ghideaza in relatiile sociale, pentru ca detin arta diplomatiei si amabilitatii in mod absolut natural. Pentru a le intelege firea trebuie sa le intelegem principiul calauzitor in viata. Balantele doresc sa stabileasca si sa pastreze armonia, echilibrul, pacea. Aceasta zodie este simbolizata grafic de o tija cu doua talere aflate in perfect echilibru. Mentinerea acestui echilibru reprezinta pentru acesti nativi scopul vietii lor. De aici rezulta comportamentul social amabil, diplomatic, abil, impaciuitor, firea echilibrata, vorba chibzuita. Sunt foarte adesea buni observatori ai caracterelor si comportamentelor, dar nu-i vom auzi criticand prea aspru; in orice caz, daca o vor face, critica lor va fi constructiva. Ei incearca sa nu jigneasca ci sa corecteze prin punerea in lumina a unui aspect pe care celalalt nu l-a sesizat si sa il lase in felul acesta sa inteleaga singur ca exista intotdeauna o alternativa, un alt punct de vedere, o iesire, o solutie.
Au un talent unic de a convinge prin argumente logice si de bun simt. Nu se grabesc in a judeca, dimpotriva, rabdarea lor si finetea comportamentului ii recomanda drept oameni judecati, echilibrati care vor evita intotdeauna
imprudentele, riscurile necalculate sau actele violente. Vor cauta intotdeauna solutiile pasnice, incercand sa determine, sa convinga si nu sa impuna sau sa forteze. Incearca sa cultive in jurul lor pacea armonia, respectul, seninatatea.
Balantele sunt persoane care poseda o inteligenta meditativa. Le place sa filosofeze, sa-si raspunda marilor intrebari despre viata si lume. Umanisti, profund atrasi de tot ce inseamna creatie umana au un desavarsit gust artistic prin care se exprima dorinta lor de a armoniza: formele, volumele, culorile, sunetele. Prefera ipostaza de critic de arta si mai rar pe cea de artist. Gustul lor desavarsit se vede in tot ce ii inconjoara, inclusiv in maniere, comportament, atitudine. Cultiva o anume eticheta in relatiile umane, refuzand categoric vulgaritatea sau ostentatia. Stridentele le considera o abatere de la firesc si armonia pe care incearca sa o instaleze.
Ei sunt marii diplomati ai zodiacului datorita nu doar abilitatii lor sociale, pe care o pot manifesta mai multe semne zodiacale, ci tocmai datorita acestui impuls interior de a instala pacea si echilibrul, ce reprezinta insasi ratiunea lor de a fi.
Din dorinta de a impaca, de a gasi cea mai buna solutie pentru toata lumea, pot ezita, nefiind perfect siguri ca nu gresesc. Balantele dau un contingent serios de ezitanti, dar nu din neincrederea fata de sine, pe care o are Fecioara, de exemplu, sau din teama de a face propriile alegeri, ca in cazul Pestilor. Motivul unei Balante sta in dorinta de a gasi solutiile valabile pe termen lung. De aceea, se va calauzi in judecata sa de principii foarte inalte, universale, care isi gasesc aplicare dincolo de bariele timpului sau moralei. Sunt judecatori profunzi si nepatimasi ai unei cauze, urmarind acel principiu inalt, de unde si o usoara detasare de cauzele pamantene ale problemei. Aceasta tendinta de a aduce totul la principiu il poate vaduvi uneori de o obiectivitate terestra si subiectiva
Logici si isteti, au o deosebita abilitate in manipularea argumentelor. Discursul lor nu va fi niciodata fortat sau violent, ci intotdeauna rational, de bun simt si va urmari aplicarea unui principiu moral. In arta de a convinge vor sti ca nimeni altii sa sugereze, sa sugestioneze. Au o rara capacitate de a se putea pune in locul celuilalt pentru a-i intelege modul de gandire. Acest lucru ii ajuta sa contracareze in duelul verbal prin argumente irezistibile.
Copii acestei zodii sunt frumosi si foarte lipiciosi. Pun intrebari inteligente, sunt curiosi si agreeaza compania maturilor pe care ii observa in tacere. Spiritul lor de observatie foarte viu si compania celor mari ii ajuta sa devina profunzi in gandire. Dar mai ales sunt preocupati sa gaseasca solutii problemelor existentiale. Nu vor intelege niciodata de ce oamenii se cearta sau sunt rai unii cu altii. Vor respinge intotdeauna brutalitatea dar fara a ezita sa manifeste curaj cand o problema de onoare o cere. De fapt, ei au curajul de a intra in miezul unui conflict pentru a impaca. Au curajul opiniei si chiar pot fi in stare de gesturi temerare pentru a-si sustine ideile. Le place sa-i puna pe ceilalti in situatii inedite pentru a vedea cum reactioneaza. In cautarea lor de a intelege anumite comportamente se pot asocia cu persoane incompatibile cu firea lor sau periculoase. Vor sti insa, prin diplomatie si blandete sa iasa din toate incuracaturile.

 

Horoscop dragoste si compatibilitati zodia Balanta.

 

Indiscutabil ei detin talentul de a dialoga, de a face lucruri impreuna cu ceilalti, de a pune in comun, de a impartasi.
Se poate spune despre o Balanta ca este foarte receptiva si, prin aceasta, usor educabila. Nu va admite doar argumentele logice, ci si pe acelea de bun simt. Un rau justificabil ramane pentru el un rau si nimic mai mult. Adept al ideii ca orice se poate discuta si orice problema se poate rezolva in comun, nu va accepta, decat in extremis si fortat de imprejurari, sacrificiul, brutalitatea, violenta. Ar insemna sa-si nege fiinta, crezul interior.
Retine usor si are darul de a interpreta informatia, de a face conexiuni corecte. Se informeaza din multe surse fara a amesteca informatia (cum risca uneori Geamanul sau Sagetatorul) si are capacitatea intelectuala de a stabili conexiuni, link-uri, legand teoriile, sintetizand totul intr-un adevar complet.
Este atras de stiintele politice si sociale si are darul de a sfatui, de a consilia. Poate face o cariera stralucita in avocatura, multi avocati avand in tema planete puternice pe acest semn. Literatura, ziaristica, artele sunt domenii in care se desfasoara cu larghete. Indiferent ce meserie isi alege va cauta sa modeleze constiintele, sa impace curentele, sa stabilizeze tendintele modei, sa impuna guvernarea bunului simt si a bunului gust. Poate nu urmareste atat sa eleveze (cum incearca Varsatorul), cat sa rafineze. Dorinta de a placea, de a comunica si de a se intelege o poate face sa evite sa-si spuna punctul de vedere pentru a nu supara. Trebuie sa-i fie educata taria de caracter, curajul opiniei. Cea mai frumoasa calitate este amabilitatea, iar cel mai mare defect sovaiala.
Nativii sunt in general sensibili, desi reusesc sa depaseasca multe dintre problemele de sanatate cu care se confrunta datorita echilibrului cu care isi conduc viata. Obiceiurile lor de viata se afla departe de exagerari de orice fel, preferand, in locul picanteriilor culinare, eleganta prezentarii, finetea armonizarii aromelor. Sistemul lor nervos este destul de solicitat din cauza muncii si a numeroaselor contacte sociale in care se implica. Pot ajunge la epuizare nervoasa, surmenaj. Repausul este necesar la anumite intervale de timp. De asemeena,are nevoie si de relaxarea in medii sociale restranse, unde prietenii foarte apropiati il pot ajuta sa-si descarce energiile mentale. Partea lor sensibila sunt rinichii, zona lombara, vezica urinara. Racelile sau infectiile sunt periculoase, ca si efortul fizic prea mare. Trebuie sa evite variatiile bruste de temperatura si sa cultive in jurul lor un ambient cat mai omogen.
Se poate spune despre ei ca nu neglijeaza deloc aspectul financiar si ca sunt preocupati de nivelul veniturilor personale. Asta nu inseamna ca sunt avari sau venali. Ratiunea pentru care urmaresc securizarea financiara vine din respectul de sine. Pentru ca stiu perfect continutul cuvantului demnitate, considera ca o tinuta neglijenta sau neingrijita scade valoarea personala si este o nota a lipsei autorespectului. Foarte atenti la tinuta, vor fi cei care dau eleganta si naturalete hainelor, in orice circumstanta. Salopeta sau smoching-ul, puloverul sau loden-ul, vor arata la fel de bine pe el. Are o finete absolut naturala care transcede pozitia sociala a nativului. Atractia pentru frumos si armonie ii poate indrepta catre arta vestimentara sau design vestimentar, decoratie. Este un estet prin structura. La fel de bine poate face cariera in politica, avocatura, in domeniul mediatic sau in cel al reprezentantelor. Oriunde ar fi, va sti sa se puna in valoare fara a deranja si fara a jigni orgoliul celorlalti. Niciodata insa nu va avea meserii in care sa se puna accent pe munca fizica sau pe rutina. Creativitatea, legaturile umane reprezinta atuul prin care ei reusesc in cariera. Banii vor fi investiti in confort personal si in ridicarea nivelului de trai. Intotdeauna se va vedea la un nativ Balanta nivelul castigurilor sale, prin obiectele pe care le cultiva in jurul lui, de cea mai buna calitate.
Amicala Balanta poate manifesta uneori o duritate de nerecunoscut in unele situatii, cand aminteste mai mult de zodia opusa, Berbecul (sa nu uitam ca toate zodiile se exprima uneori prin calitatile si defectele zodiilor aflate in opozitie). Poate manifesta uneori o dorinta nestapanita de a-si urma propria cale pentru ca ea care nu poate exista fara colaborare. Poate uneori sa rupa legaturile si sa se distanteze, ea care isi cauta mereu corespondentul in celalalt. De unde aceste porniri? Din prea multa cautare si prea multa ezitare. Uneori poate fugi cand nu se poate decide. Fuga are in ea ceva impulsiv si este fara avertisment, asa cum procedeaza navalnicul Berbec. O Balanta ori oscileaza in permanenta, ori este extrem de decisa. Cele oscilante pot avea aceste gesturi de rupere si distantare in momentul in care nu pot face o alegere. Indecizia le este adeseori reprosata si trebuie sa caute sa-si faca mai putine procese de constiinta cand nu pot impaca pe toata lumea.
In tema natala (astrograma nasterii) a oricarui nativ, din orice zodie ar face parte, locul in care se afla Balanta pe harta natala arata domeniul de viata unde individul este obligat sa faca alegeri, sa decida, sa colaboreze. Arata domeniul de viata in care doreste sa gaseasca armonia, echilibrul, experienta de viata care il echilibreaza si il pune in acordul cu mediul, cu ceilalti.

 

Horoscop dragoste si compatibilitati zodia Balanta.

 

Prezenta Balantei in zona banilor poate fi un indiciu al castigurilor prin colaborare cu partenerul de viata. In casa a VIII-a arata probleme conjugale si multe renuntari si compromisuri, dar si experiente spirituale prin care nativul isi gaseste menirea.
Intotdeauna in relatia cu o Balanta nu trebuie sa uitam ca ea este o persoana cu un simt estetic deosebit de pronuntat. De aceea, riscam sa o indepartam la cel mai mic gest vulgar, brutal sau nepoliticos. Este bine ca la inceputul unei relatii sa cautam sa respectam convenientele, nu pentru ca ea este deosebit de formala, ci ca sa-i dovedim ca putem trece testul. In nici un caz nu trebuie s-o punem prea repede sa transeze o situatie printr-o decizie grabita. Nu o va putea face si va fugi speriata. Este important cum ne imbracam, cum ne purtam si cum stim sa facem, cat mai firesc, gesturi elegante. Este o rafinata si va cere de la cel de langa ea acelasi lucru.Si trebuie sa nu uitam, de asemenea, ca certurile nu vor duce la nici un rezultat cand vrem sa lamurim ceva. Pentru a obtine ceva de la ea va trebui sa o invaluim cu argumente abile, inteligente si de bun simt, care o vor seduce prin rafinamentul lor. Vedeti ce simplu este? Numai ca va trebuie rabdare si maniere cizelate.
Frumoasa, delicata, fina, cu un suras cuceritor, suceste imediat mintea unui barbat. Ochii expresivi, mari, privirea directa, dar aparent sovaitoare, o fac deosebit de interesanta. Cei mai temperamentali o vor gasi prea rasfatata si pretentioasa, dar nici ea nu va dori sa le para lor mai buna. Pentru ca genul ei este cu totul altul. O atrag barbatii gentili, inteligenti si rabdatori, eleganti, manierati, care stiu sa fie adevarati cavaleri. Femeia Balanta este cocheta si iubeste flirtul, pe care il considera aproape un joc, ce-i drept inteligent, de societate. Chiar si atunci cand nu este foarte frumoasa reuseste prin comportament si prin atitudinea studiata sa atraga atentia. Are o delicatete interioara si o flexibilitate care izvoraste din fiinta ei, ceea ce-i accentueaza feminitatea. Fermecatoare si eleganta in miscari, cu o aparenta fragilitate, inspira oricui dorinta de o proteja. Este exact ceea ce ea asteapta. Nu va incredeti in aerul ei neajutorat. Inteligenta ei patrunzatoare si simtul relatiilor o fac sa stie perfect ce fel de om se afla langa ea si rareori va fi pacalita. Ea nu este fiinta care sa piarda sau care sa aiba dusmani neampacati si nici pe departe nu este atat de neajutorata pe cat pare. Nevoia de atasament, de relatie, de echipa in doi o face sa se poarte astfel, in asa fel incat sa atraga. Uneori, nu doar o singura persoana, dar veti vedea ca stie foarte bine sa tina echilibrul unor relatii simultane si dificile. Se intampla de multe ori ca aceasta cochetarie sa o conduca la flirturi simultane, insa asta nu va crea dispute violente. Ea stie sa jongleze cu curtezanii si sa-i pastreze in jurul ei fara sa-si altereze reputatia.
Ca mama si sotie nu va pune niciodata accent pe treburile gospodaresti de care se achita fara prea mare tragere de inima. In camin este creativa si artista. Tot ce tine de bun gust si estetica va face cu placere, dar ii repugna muncile prea istovitoare si chiar are o tendinta catre o usoara lenevie paguboasa, asta daca tinem seama de faptul ca formele ei tind sa se rotunjeasca rubensian in timp. Va sti sa impleteasca foarte bine, cu conditia sa nu fie sufocata de griji, indatoririle caminului cu cele ale societatii. Daca se simte prea presata, refuza sa mai colaboreze si devine evitanta. O adevarata doamna a caminului, este o gazda perfecta, facuta parca pentru rolul de amfitrioana. Stie sa spuna exact cuvantul potrivit si sa creeze atmosfera. Pune accent pe latura spirituala, stimuland preocuparile culturale, interesul artistic, dezvoltand abilitatile relationale. Tinde catre lux si autorasfat. Un barbat potrivit va trebui sa aprecieze la ea partenera plina de tact si amabilitate, receptivitatea, inteligenta si rafinamentul. Are nevoie sa fie menajata in treburile casei. Ca mama va fi foarte atasata de copii, cu care stabileste relatii sentimentale. Este deschisa fata de ei iar copii ei sunt isteti, manierati si par mai emancipati decat alti copii de varsta lor.
Frumoasa, delicata, fina, cu un suras cuceritor, suceste imediat mintea unui barbat. Ochii expresivi, mari, privirea directa, dar aparent sovaitoare, o fac deosebit de interesanta. Cei mai temperamentali o vor gasi prea rasfatata si pretentioasa, dar nici ea nu va dori sa le para lor mai buna. Pentru ca genul ei este cu totul altul. O atrag barbatii gentili, inteligenti si rabdatori, eleganti, manierati, care stiu sa fie adevarati cavaleri. Femeia Balanta este cocheta si iubeste flirtul, pe care il considera aproape un joc, ce-i drept inteligent, de societate. Chiar si atunci cand nu este foarte frumoasa reuseste prin comportament si prin atitudinea studiata sa atraga atentia. Are o delicatete interioara si o flexibilitate care izvoraste din fiinta ei, ceea ce-i accentueaza feminitatea. Fermecatoare si eleganta in miscari, cu o aparenta fragilitate, inspira oricui dorinta de o proteja. Este exact ceea ce ea asteapta. Nu va incredeti in aerul ei neajutorat. Inteligenta ei patrunzatoare si simtul relatiilor o fac sa stie perfect ce fel de om se afla langa ea si rareori va fi pacalita. Ea nu este fiinta care sa piarda sau care sa aiba dusmani neampacati si nici pe departe nu este atat de neajutorata pe cat pare. Nevoia de atasament, de relatie, de echipa in doi o face sa se poarte astfel, in asa fel incat sa atraga. Uneori, nu doar o singura persoana, dar veti vedea ca stie foarte bine sa tina echilibrul unor relatii simultane si dificile. Se intampla de multe ori ca aceasta cochetarie sa o conduca la flirturi simultane, insa asta nu va crea dispute violente. Ea stie sa jongleze cu curtezanii si sa-i pastreze in jurul ei fara sa-si altereze reputatia.
Ca mama si sotie nu va pune niciodata accent pe treburile gospodaresti de care se achita fara prea mare tragere de inima. In camin este creativa si artista. Tot ce tine de bun gust si estetica va face cu placere, dar ii repugna muncile prea istovitoare si chiar are o tendinta catre o usoara lenevie paguboasa, asta daca tinem seama de faptul ca formele ei tind sa se rotunjeasca rubensian in timp. Va sti sa impleteasca foarte bine, cu conditia sa nu fie sufocata de griji, indatoririle caminului cu cele ale societatii. Daca se simte prea presata, refuza sa mai colaboreze si devine evitanta. O adevarata doamna a caminului, este o gazda perfecta, facuta parca pentru rolul de amfitrioana. Stie sa spuna exact cuvantul potrivit si sa creeze atmosfera. Pune accent pe latura spirituala, stimuland preocuparile culturale, interesul artistic, dezvoltand abilitatile relationale. Tinde catre lux si autorasfat. Un barbat potrivit va trebui sa aprecieze la ea partenera plina de tact si amabilitate, receptivitatea, inteligenta si rafinamentul. Are nevoie sa fie menajata in treburile casei. Ca mama va fi foarte atasata de copii, cu care stabileste relatii sentimentale. Este deschisa fata de ei iar copii ei sunt isteti, manierati si par mai emancipati decat alti copii de varsta lor. Berbecul nu o prea suporta, chiar daca fizic il misca frumusetea ei. Este totusi prea elaborata pentru el si nici nu are timp sa foloseasca furculita si cutitul la masa la care el este obisnuit sa infulece in graba.
Pentru Taur ea este o aparitie, dar prea diafana pentru gusturile lui robuste. Se pot intelege intr-un univers artistic, in care el sa aduca aportul de materie, iar ea suflul sublimului. Ii leaga o puternica senzualitate.
Cu un Geaman exista sanse de intelegere mai ales in universul intelectual, in care se simt bine amandoi. El ii suporta capriciile si rasfatul care ii ridica noi probleme de rezolvat si ii alunga plictiseala. Daca evita amandoi superficialitatea, relatia este minunata.
Racul nu pare foarte convins de aceasta femeie complicata pentru el. Oscilatiile ei il pun in dificultate si ii creaza nesiguranta. Impart societatea, dar in casa el pune accent pe gospodarie. Daca el isi asuma rolul de fata in casa, relatia are sanse.
Leul o suporta bine pentru ca rafinamentul ei si frumusetea precum si aerul distins ii magulesc orgoliul. Se mandreste cu ea. Apreciaza la ea tactul cu care il lasa pe el sa straluceasca. In intimitate se inteleg bine, daca si el isi acorda timp pentru curte si delicii in doi.
Fecioara este prea calculata si intelege greu felul ei de-a fi. Discutiile intelectuale si exercitiile de logica vor fi apreciate de amandoi. Reveriilor ei el le opune ratiunea pura, ceea ce s-ar putea sa nu mearga intotdeauna.
Cu o Balanta sunt sanse de intelegere, daca una dintre ele este mai practica, altfel se transforma totul intr-o relatie boema, din care fiecare vrea sa evadeze pentru a gasi mai mult confort in alta parte.
Scorpionul o atrage din punct de vedere fizic. Este magnetizat, ii simte forta, o sperie si o provoaca. Ramane de vazut daca are curaj sa intre intr-o astfel de relatie. O poate rani cu duritatea si lipsa lui de tact. Dar o si incita. Este nevoie de multa substanta sufleteasca pentru a rezista.
Sagetatorul poate sa-i para prea mobil. Nici el nu are prea mult timp de ea. Se intalnesc in grupul de prieteni sau in locuri publice, au ce vorbi, dar pentru o relatie de durata este nevoie de multa profunzime. Daca o au…
Capricornul fuge de genul acesta de femeie. Insa la maturitatea coapta s-ar putea sa-l atraga. Diferenta intre ei este de implicare. Ea face foarte multe lucruri pentru ca se simte bine, ii plac. El le face din utilitate. El o poate gasi frivola, ea rece si ursuz.
Varsatorul pare cel mai indicat. Au ce impartasi amandoi si pot sa stea ceasuri intregi de vorba fara sa se plictiseasca, trecand cu usurinta de la preocupari prozaice la discutii filosofice. Merge!
Pestele nu o prea atrage din cauza lipsei lui de consistenta. Poate aprecia la el delicatetea un pic prea feminina, gustul artistic, tinuta boema sau foarte rafinata. Dar ea cauta un partener care, de fapt, sa o comnduca . Iar el nu prea poate fi acela.
Expresia fetei este uneori mai tanara decat varsta lui. Are un aer usor uimit. Este o fiinta calma, echilibrata, care se distinge prin curtenie si comunicativitate. Gaseste fiecaruia in primul rand calitati, iar cand descopera defectele celor din jur, incearca sa le inteleaga inaite de a le acuza. De fapt el refuza cu obstinatie sa spuna ceva rau de cineva daca nu este provocat de acea persoana printr-un comportament necivilizat. Asa ca nu-l vom vedea ca se grabeste sa acuze sau sa judece pe cineva. Ii place sa fie in centrul discutiilor pentru a pastra tonul echilibrat al acestora. Tine foarte mult la maniere si la eleganta iar in relatii apreciaza gradul de civilizatie si de educatie al unei persoane.
Nu poate munci decat in colaborare. Singur se descumpaneste si nu mai este sigur de ceea ce trebuie sa faca, mai ales daca sunt alegeri de facut sau trebuie sa ia decizii dificile. Meseriile care il pun in contact cu oamenii sunt cele in care straluceste.
Se implica cu placere in educatia copiilor, carora va dori sa le transmita simtul dreptatii si al unui comportament corect fata de ceilalti. Poate fi uneori deosebit de dur, mai ales atunci cand doreste sa impuna aceste valori descendentilor. Va pune accent pe cultura, maniere, educatie civica si va reusi sa transfere copiilor sai aceeasi grija pentru forma.
In dragoste este plin de idei, unele foarte indrazanete, dar orice ar face se mentine departe de vulgaritate. Ii place sa se puna in slujba femeii, sa-i creeze placeri noi. Placerea iubitei il convinge ca este cel mai bun si nu performantele personale. Si, de obicei, femeile nu uita o intalnire cu acest arbitru al amorului rafinat.
Fidelitatea in cuplu este o notiune la care tine din acelasi simt al dreptatii si corectitudinii, dar numai daca si partenera de viata valorizeaza acest lucru. Altfel, il putem gasi in ipostaza sotului model care are o amanta. Are nevoie de o sotie intreprinzatoare, energica, tonica si rapida care sa-l menajeze de povara luarii unor decizii in camin. Daca are incredere totala in judecata ei, o va lasa cu bucurie sa decida totul in casa si va interveni numai daca i se va parea ceva injust.

 

Horoscop dragoste si compatibilitati zodia Balanta.

Prin discretie, rafinament, eleganta si cultura. Se poate adauga aici si frumusetea. Calitatile unei femei de a face economii si de a pune conserve pentru iarna, de a impleti ciorapi sau de a deretica in permanenta casa, nu vor fi apreciate in primul rand. Nu-i vorbiti despre multele drame sentimentale, nu pentru ca nu apreciaza sinceritatea ci pentru ca doreste o femeie puternica. Ii plac oamenii care privesc inainte. Daca abordati in discutie tema artei, ii veti atrage imediat atentia. Este bine sa apreciati gustul cu care si-a decorat casa sau vreo mica opera pe care v-o dezvaluie.
Femeia Berbec ii inspira forta si siguranta prin personalitatea ei puternica. Ar putea fi partenera de care are nevoie daca nu face prea mult caz de dorinta de a conduce, daca nu il desconsidera si, mai ales, daca nu este vulgara sau lipsita de feminitate in comportament. Ostentatia ei il deranjeaza.
Femeia Taur il misca prin frumusetea ei, prin glasul bland si ochii umezi. Iubeste ca si el podoaba si confortul. O relatie care are multe sanse de izbanda, daca se pune accent pe senzualitate si pe elevarea simturilor.
Geamana, plina de mobilitate, fie fizica, fie mentala, il zapaceste si il cucereste. Se potrivesc din multe puncte de vedere si, daca ea reuseste sa ii inspire profunzime si seriozitate, atunci merge.
Femeia Rac reprezinta pentru el femeia eterna, calda, buna, materna, pe care o va prefera daca peregrinarile lui amoroase de pana atunci s-au soldat cu infrangeri dezamagitoare. Atunci ea va sti sa il panseze si sa il retina in viata ei. Apreciaza amandoi confortul si frumusetea caminului.
O femeie Leu va fi pe loc cucerita de gustul lui desavarsit, ea care din prea multa dorinta de a epata, risca sa devina vulgara. El poate cizela aceasta fiinta iar ea ii poate da o motivatie sa traiasca. In societate pot fi un cuplu stalucitor.
Fecioara cea plina de pudoare ii poate starni dorinta de a cuceri din dorinta de a cuceri aceasta reduta a puritanismului. Daca ea este destul de frumoasa si aleasa, isi va bate mintea cu ea. Conditia este ca in plina manifestare de romantism ea sa nu arunce o replica rupta de atmosfera sau sa adopte o atitudine prea prozaica.
Cu o Balanta sunt sanse de supravietuire in cuplu. N-ar strica o diferenta de varsta mai mare si in favoarea lui. Este bine sa se centreze pe camin la inceput si nu pe societate.
Femeia Scorpion oate reprezenta un fel de proba a talentului sau de cuceritor. Nu-i va fi usor sa o impresioneze, dar nici ei greu sa se lase cucerita de el. Accentul cade pe aspectul erotic al relatiei.
Femeia Capricorn pare prea rece pentru gustul lui. Nu au prea multe in comun: desconsiderarea podoabei, austeritatea si gustul vetust nu sunt pe placul lui.
Varsatoarea pare partenera ideala. Inteligenta, sociabila, cultivata, dornica de instruire, plina de tact, reuseste sa scoata din el tot ce este mai bun. Daca se intalnesc si nu trec unul pe langa altul, vom vedea un film de dragoste demn de Oscar.
Cu femeia Peste poate avea comun simtul estetic si artistic. In cuplu ea are nevoie de un partener puternic care sa o inteleaga si sa-i tolereze toanele, iar el de o femeie directa, ceea ce nu-i cazul ei. Nu pare sa fie de durata, decat daca se depasesc pe sine.