Horoscop azi Pesti

Horoscop azi Pesti 27.12.2019.

Horoscopul zilei de azi zodia Pesti.

Horoscop Pesti:

Nu ți se pare o idee bună să le faci pe plac celor din jur pentru că important este cum te simți tu. Familia nu este de acord cu planurile tale și nu ezită să îți spună acest lucru. Rămâi surd când ți se spune ceea ce nu dorești să auzi, iar nervii unui membru al familiei ating cote maxime.

Horoscop astazi

Horoscop zilnic Berbec
 • Berbec
Horoscop zilnic Taur
 • Taur
Horoscop zilnic Gemeni
 • Gemeni
Horoscop zilnic Rac
 • Rac
Horoscop zilnic Leu
 • Leu
Horoscop zilnic Fecioara
 • Fecioara
Horoscop zilnic Balanta
 • Balanta
Horoscop zilnic Scorpion
 • Scorpion
Horoscop zilnic Sagetator
 • Sagetator
Horoscop zilnic Capricorn
 • Capricorn
Horoscop zilnic Varsator
 • Varsator
Horoscop zilnic Pesti
 • Pesti

Descriere zodia Pesti.

Dacă vei da peste un Peşte stând în spatele unui ghişeu de casierie sau într-un birou de preşedinte de bancă, să ştii că ai în faţa ochilor o specie rară. Foarte puţini nativi suportă să stea prea mult timp într-un singur loc. Vei avea mai multe şanse să întâlneşti nativii la o şedinţă de spiritism, într-o galerie de artă, într-o mânăstire, la un concert sau la un spectacol într-un club. Mai poţi să încerci şi la o întrunire a scriitorilor, în culisele unui teatru sau pe un iaht.

Cu cât sunt circumstanţele mai artistice, mai relaxate, mai imaginative sau ezoterice, cu atât mai multe şanse ai să prinzi în plasă o frumoasă captură de Peşti. Plasa ta va fi plină de vietăţi colorate, variate, sclipitoare, dacă o arunci la petreceri sau baluri.
Neptunienii au foarte puţină ambiţie să obţină valori lumeşti. Bogăţia nu prea îi atrage şi foarte puţini acumulează averi, dacă nu le moştenesc sau nu le obţin prin căsătorie.Citeste mai departe…

Horoscop dragoste Pesti.

19 februarie – 20 martie
verb caracteristic: a crede
planeta guvernatoare: Neptun
element: apa
functie: mutabil
zona anatomica: talpile, maduva spinarii, sistemul limfatic
piatra pretioasa: smarald
culoare caracteristica: albastru, oranj

Horoscop dragoste si compatibilitati zodia Pesti:

Trasaturile fetei exprima blandete, si o usoara lenevie, un oarecare abandon al fiintei intr-o lume care transcede realul. Privirea pare pierduta, ochii urmeaza uneori o linie descendenta spre tample. Tenul este lipsit de culoare, constitutia este fragila de cele mai multe ori. Femeile sunt mai frumoase decat barbatii. Barbatii sunt usor efeminati. Nu este usor sa vorbesti despre aceasta zodie pentru ca Pestii, pe de-o parte sunt enigmatici iar pe de alta parte, reprezentantii zodiei se impart in doua categorii total diferite intre ele. Cei mai multi sunt naturi delicate, sensibile, artistice si imaginative, generoase si emotive.
Ceilalti pot fi exact invers: flegmatici, ironici, pesimisti, mizantropi, reci, brutali, vulgari, insensibili, viciosi, profund alterati in substanta lor spirituala. In oricare dintre ei se ascunde natura cealalta. Trecerea din prima categorie in cea de-a doua se produce in urma unui esec sentimental. Trecerea din a doua in prima in urma descoperirii credintei. In aceeasi fiinta se ascunde ingerul si demonul. Doar la Scorpion mai era tot atat de evidenta aceasta separare a naturilor omenesti, care exista de fapt in toti.
Mai frecvent se intalneste primul tip si pe el il voi descrie mai jos.

Citeste mai departe…