Horoscop azi Leu

Horoscop azi Leu 24.08.2019.

Horoscopul zilei de azi zodia Leu.

Horoscop Leu:

Îmbraci haina omului matur și responsabil și vrei să arăți tuturor că poți fi extrem de serios nu doar jucăuș și bine dispus. Dai ordine și faci ordine printre cei care îndrăznesc să îți comenteze deciziile. Culmea este că în cele din urmă toți îți recunosc calitățile de lider și lași o impresie foarte bună.

Horoscop astazi

Horoscop zilnic Berbec
 • Berbec
Horoscop zilnic Taur
 • Taur
Horoscop zilnic Gemeni
 • Gemeni
Horoscop zilnic Rac
 • Rac
Horoscop zilnic Leu
 • Leu
Horoscop zilnic Fecioara
 • Fecioara
Horoscop zilnic Balanta
 • Balanta
Horoscop zilnic Scorpion
 • Scorpion
Horoscop zilnic Sagetator
 • Sagetator
Horoscop zilnic Capricorn
 • Capricorn
Horoscop zilnic Varsator
 • Varsator
Horoscop zilnic Pesti
 • Pesti

Descriere zodia Leu.

Aţi cunoscut recent o persoană care v-a spus: “N-am nevoie de favorurile tale” şi în acelaşi timp v-a orbit cu strălucirea zâmbetului său superb? Atunci aflaţi că i-aţi căzut victimă marii feline. Nu e deloc ceva neobişnuit pentru Leu să-şi afişeze în acelaşi timp mândria arogantă şi drăgălăşenia voioasă, acesta fiind motivul pentru care lumea îi iartă orice. Leul-felină stăpâneşte peste toate celelalte animale. Persoana din zodia Leului e stăpânul tuturor, inclusiv al tău. (Bine, bine, ştiu că de fapt nu e adevărat, dar te rog, nu-i spune asta! I-ai frânge inima lui mare, caldă şi egoistă.) Cel mai bine e să-i cânţi în strună. Atunci va toarce în loc să ragă. Leul pendulează între momentele de energie gregară şi cele de superbă indolenţă, în care abia îşi poate stăpâni căscatul. Citeste mai departe…

Horoscop dragoste Leu.

23 iulie – 22 august
verb caracteristic: a voi
planeta guvernatoare: Soare
element: foc
functie: fix
zona anatomica: inima, spatele
piatra pretioasa: rubin
culoare caracteristica: galben, portocaliu

Horoscop dragoste si compatibilitati zodia Leu: de talie mijlocie sau inalta, cu pieptul proeminent, privirea atintita spre varfuri, cu un aer semet, cu ochi blanzi, dar indrazaneti, Leul se distinge dintr-o mie (Leul adevarat, care isi cultiva si isi manifesta calitatile leonine si nu matele din cos). Postura este dreapta, musculatura bine formata dar atletica, fata are trastauri regulate, tenul este limpede, ochii mari, rotunzi, deschisi la culoare.
Leul este un personaj nobil, iar acest lucru se remarca in gandire, actiune, aspiratii. Este un semn norocos iar prezenta lui poate fi considerata ca o garantie a succesului sau macar a norocului. Este ambitios, urmareste in viata idei nobile, este preocupat sa conduca destinul omenirii catre progres. El este conducatorul care isi conduce poporul catre tara fagaduita. Sigur ca cere supunere si nu suporta carcotasii, cei care il tin pe loc. Prefera ascultarea oarba pentru ca ii lasa timp sa actioneze si ii asigura eficienta. Este sensibil la flatari. Fiind convins ca este cel mai bun, se asteapta ca ceilalti sa accepte aceasta evidenta fara cracnire. Chiar si flatarile grosolane pot trece drept abile laude la acest personaj grandoman. Dar el ramane o fiinta cu aspiratii nobile si de aceea este greu de crezut ca va ceda atat de mult vanitatii incat sa creeze in jurul sau un cult al personalitatii. Citeste mai departe…

Comment (1)

 • Teodora

  Iubesc horoscop-astrolog.ro <3 . Horoscopul zilnic mi se potriveste manusa, iar de cand au inceput sa posteze horoscop maine, deja stiu cam ce ma asteapta si sunt super fericita. Sa aveti un an asa cum va doriti.

  6 februarie 2019 at 14:48

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.